Endelig en veldig lettvint oppskrift igjen. Denne gang på en melkefri, glutenfri og så godt som sukkerfri sjokoladekake. Oppskriften er en blanding av sjokoladekakeoppskrifter fra flere av bloggene jeg leser.
Kjør disse ingrediensene i foodprosessoren:
3 dadler
En neve rosiner
4 ss kokos
1 neve mandler
Bland dette sammen med:
1 boks kokosmelk
5 egg
2 ss kokosolje
3 ss smør uten melk
1 sprut agavesirup
2 dl sukrin
2 ss kokossukker
Litt vaniljepulver
Litt sukrinmelis
2 dl rått kakaopulver
Litt salt
Bakepulver
Ha i til passe røre:
Rismel
Kikertmel
Hempproteinpulver
Ha i kakeform og stek i ovnen til den er ferdig. Saftig, god og sunn.
Jeg baker etter innfallsmetoden. Jeg har nå kjøpt en del nye ingredienser så mulighetene er til stede for en redigert oppskrift etterhvert.
1 kommentar:
Må dessverre innrømme at jeg aldri har hørt om en god del av ingrediensene:)
Legg inn en kommentar