torsdag 27. august 2009

interiørblogg

jeg satser på korte blogginnlegg for tida.

Å ha et hus å innrede er vanskelig, herlig, morsomt, dyrt og inspirerende (og så tar det laaang tid). Og å bestemme seg for hvilke ting man har, hvilke stiler man liker osv er ikke lett. lettere blir det ikke når jeg hver ledige stund googler nettet for friske interiørblogger. Dette er bloggen jeg snakka om på tapaskvelden* igår. Kjøkkenhylla jeg ønsker meg finnes under innlegget turkise detaljer. Jeg vil helst ha det ferdig nååå (kjære du som styrer slikt, la kjøkkenet mitt stå ferdig montert og hyllene klare på veggen når jeg kommer hjem. på forhånd Takk). Og mens dere er inne på den bloggen: de makronene så jo heller ikke så verst ut. Skulle gjerne hatt dem på et stettfat i stua mi.

* Nytt tapassted i Trondheim. Deilig mat. Overkommelige priser. I overkant fraværende betjening. Supert selskap (som vanlig. når jeg hører om de spennende nye hverdagene deres kjenner jeg at jeg gleder meg til å begynne å jobbe igjen etter jul. og: hvis dere trenger sangtekster til jubileer i nær fremtid så har jeg mange ekstremt gode ideer diktet til Abba-melodier. jeg vurderer å publisere resultatet her etter selskapeligheten i helgen. ikke før, i tilfelle min ste-svigermor googler sitt eget fornavn pluss ordene effektiv, trekk til kaffetrakter og border. man vet aldri).

tirsdag 25. august 2009

miniatyroppdatering

I går krangla jeg med min kjære på Ikea (I følge fetteren min, som har jobbet der noen år, er dette HELT VANLIG. Han så ofte sinte damer som dro sine stakkars utkårede inn i skap/mellom reoler/mellom kjøkkenbenker for å forklare på en offentlig-stille-sint-måte hvorfor de må (eller absolutt ikke må) kjøpe den slitesterke sofaen eller det grønne middagsserviset).
I dag har jeg bakt solsikkekjeks, prøvekjørt en bil og lest et gammelt se og hør.
I morgen skal jeg spise tapas sammen med noen av de fine trondheimsjentene.

mandag 17. august 2009

Sommerens beste kjøp

de rosa tøyskoene.kjøpt på marked i Spania for 6 euro. skulle kjøpt to.

torsdag 13. august 2009

5 positive ting.

Om en måned er det åtte år siden jeg og bestevenninna mi reiste på vår livs tur. Tre måneders backpakking i sørøst-asia. Da jeg rydda i kjelleren i går fant jeg en liten grønn koffert med tre dagbøker i. Tre dagbøker fylt med tanker, opplevelser og minner fra tre utrolig fine måneder. Historier som ikke mamma trenger å vite. Episoder som jeg husker godt. Ting jeg hadde glemt. Mennesker jeg møtte.

Noen av disse historiene skal jeg publisere her en dag jeg får tid, men i denne omgang skal jeg bare introdusere noe jeg skrev (nesten) hver dag i løpet av reisen: 5 positive ting-lista. Altså fem positive ting som hadde skjedd den dagen. Det kunne være alt fra gratis dopapir på hostelet vi til enhver tid bodde på til en telefon fra mamma (vi hadde ikke med oss mobiltelefon, så det skjedde toppen annenhver uke).

5 positive ting fra Kuala Lumpur 16. september 2001:

- Pratet med mamma i telefonen
- Fikk nyvaskede klær for kun RM15
- Ingen bed-bugs i senga
- Kjøpte drittstilig kjole i Chinatown
- Jeg dreit meg ikke ned på subwayen

(kommentar til de siste to punktene: Kjolen jeg kjøpte i Chinatown er uten å overdrive et av de beste kjøpene jeg noen ganger har gjort. Fremdeles et sikkerstikk. Kyllingen jeg spiste på Nandos var ikke helt god for reisemagen min og jeg tror ikke jeg har vært så nærme en bukseeksplosjon som den dagen)

mandag 10. august 2009

Mitt hundrede innlegg ...

...fikk i hvert fall meg til å le.

Sjekk ut denne linken (med lyd):

http://www.sol.no/klipps/video/svensk_fjart_live

søndag 9. august 2009

Når

skal jeg innse at jeg ikke kommer til å få kroppen til Carmen Electra?


svar: sannsynligvis aldri. nå er det på'an igjen.